Finértyper

Box- og hyldemodulerne fås med enten kvartskåret Europæisk Egefinér,
eller med planskåret Amerikansk Valnød.

Finérkvalitet

Der anvendes kun finér mærket A+, der er den fineste kvalitetssortering på markedet (bemærk at reol billederne på hjemmesiden, er taget af en prototype serie med standard finer).

Finér i forløb

Ved Valnød sørger vi for at sorter og opskære, så finér forløbet bevares i en række med tilstødende fronter, eller vi spejlvender som eksemplet herunder. Begge metoder giver et meget eksklusivt udtryk og er noget helt andet end når fineren sammensættes tilfældigt. Normalt anvendes – firér i forløb – kun på langt dyrere specialmøbler.

Audioreolen er top kvalitet, til priser hvor de fleste kan være med. Vi anvender f.eks kun første klasses – FSC mærket – møbelfiner og alle vore moduler, har finer i forløb. Yderligere anvendes en række special komponenter/beslag, som er udviklet til netop dette reol system..

Altsammen løsninger, som normalt kun ses på langt dyrere, snedker/special fremstillede møbler og som kun lader sig gøre, fordi vi holder vores produktions-omkostninger, på et minimum.

Audioreolen er et eksklusivt væghængt reolsystem, der består af ophængs skinner, hvorpå der kan hægtes Hylde-, Box– og Panelmoduler. Indgår der ikke paneler eller hylder i opstillingen, kan modulerne også ophænges direkte på vægen, uden skinnesystemet.

Hylde- og Boxmodulerne er beklædt med sæbebehandlet ege finér og panelerne kan leveres i alle NCS- og RALfarver.

Reolsystemet er udviklet med henblik på integration med TV- og HiFi-produkter. Skjult kabelføring og el-teknik er derfor tænkt ind i alle dele af systemet.

Ophængsskinnerne fås i 8 forskellige højder og reolsystemet kan frit udvides i bredden. Der er således rig mulighed for at finde sin indre designer frem, og skabe sit helt eget unikke udtryk.

 

Gør det selv, eller lad os ..

Ønsker I ikke selv at stå for ophængning af reolen, kan vi tilbyde fragt og montage.
Da flere faktorer har indflydelse på tidsforbruget så som: reolens størrelse, væggens beskaffenhed osv., afregnes montering på timebasis.

Montage/fragt faktureres til  400 kr. /time (incl. moms).

– Montage kan tilkøbes under moduler –