Forbrugersikkerhed

Som kunde hos Furn-it’s Netbutik har du altid de rettigheder, som fremgår af Forbrugerstyrelsens regler. Her kan du kan læse mere om Forbrugerstyrelsens vejledning til sikker e-handel. Hvis et køb henvises til Forbrugerstyrelsens Klagenævn, retter jeg mig efter nævnets anbefaling.

Bestilling

På Furn-it-com kan du kun bestille varer via hjemmeside shoppen, du kan vælge og gøre det hjemmefra, eller booke en tid i mit showroom, så vi sammen kan gennemgå og bestille. Hvis du har forespørgsler til varer, eller til bestilling og varer generelt, er du velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@furn-it.com, Jeg besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen. Jeg kan også kontaktes på telefon 6135 0280 (mandag-fredag 9-18, lørdag 10-16).

Alle priser er i danske kroner inkl. moms og andre afgifter.

Sådan handler du hos Furn-it

For at foretage et køb på Furn-it.com, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Godkend vores forretningsbetingelser
4. Vælg betalings/forsendelsesmåde
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Husk at når du afgiver en bestilling skal du samtidig sende (e-maile) en tegning/skitse med din reilopstilling, denne skal vi bruge for at kunne producere/prøvemontere reolen korrekt. du kan læse mere under:

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på de vare som special fremstilles, eftersom varene produceres specifikt til den enkelte kunde, dette omfatter samtlige varer Under: Panelreol: moduler mm. øvrige varer som ikke konfigureres kan byttes eller refunderes (pengene retur) indenfor 14 dage. du kan læse mere på forbrugerstyrelsens hjemmeside, under:

Betalingsmetoder

Hos Furn-it, har du mulighed for at benytte 3 forskellige betalingsmetoder:

  • Visa og Mastercard (via PayPal)
  • Bankoverførsel
  • Kontant i butik/showrom

Finansiering

Furn-it, tilbyder ikke finansiering.

Levering

Fragtprisen afhænger af varens størrelse og vægt, Standard fragt og fakturering sker via Danske Fragtmænd. Kontakt evt. kontakt@furn-it.com for nærmere information.

Du kan se Danske Fragtmænd’s priser her.

Bestililles mindre/små forsendelser, andvender vi post danmark.

Vores normale leveringstid beregnes til 6 uger, fra du har modtaget ordrebekræftelsen, dette gælder alle kunde tilpassede ordre. ved lagervarer sendes inden for 1 uge (Ved samkøb med kunde tilpassede og lagervarer, sendes tingene dog samlet). Du modtager en e-mail med forsendelsesnummer, når din bestilling er afsendt.

Vælger du afhentning hos os, skal du ikke betale fragt.

Når levering sker via fragtmand, bliver varen normalt leveret til første hoveddør på gadeplan (i tidsrummet kl. 8-17 på hverdage). Du kan angive den ønskede leveringsdag i besked-feltet i ordren. Ønskes hjælp til ind-/opbæring (mod tillæg), skal det aftales på forhånd. Billed-ID skal normalt fremvises ved modtagelsen (så evt. fejllevering undgås).

Bestilles montage i shoppen, er levering inkluderet, du kan læse mere her:

Transportforsikring

I fragtbeløbet er inkluderet en forsikring, som dækker bortkomst og eventuelle skader på produktet under transporten fra mig til jer. Hvis der er synlige skader ved modtagelsen af varen/varerne, skal du straks kontrollere, om varen har lidt synlig overlast. Hvis ja, skal du nægte at modtage varen. Hvis nej, skal du bede posten eller fragtmanden om at notere, at emballagen er beskadiget under transporten.

Er der eventuelt andre skader på produktet efter udpakning, skal du kontakte mig hurtigst muligt. Jeg vil derefter sørge for den videre sagsgang, så du kan få ombyttet produkt/erne uden unødig ventetid.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, kan du sende en mail til kontakt@furn-it.com.

Reklamation

Hvis du mod forventning skulle modtage en forkert eller defekt vare, udbedrer vi fejlen ved hurtigst muligt at sende dig den rigtige/en ny vare, når vi har modtaget den forkerte/defekte vare retur. Der skal altid foreligge en reklamation inden varen retuneres. Retunering afhænger af varens størrelse/art og aftales i samråd med os, ved forkerte/defekte varer betaler vi naturligvis udgiften til fragt. i enkelte tilfælde kan vi også skønne, at det kan være en fordel og reparere varen hos jer.

Når du handler hos Furn-it, har du 2 års ægte garanti (og ikke blot 24 måneders reklamationsret). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi sender en mail, hvis du fortryder eller reklamerer

Har du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen finder du en vedhæftet kreditnota, eller du får oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Selvom jeg udfører prøvemontage og gennemgår alle varer inden forsendelse, kan der naturligvis snige sig fejl ind. Skulle dette være tilfældet, bedes du reklamere hurtigst muligt og senest 14 dage efter, at du har modtaget dine varer.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt og husk altid og tage kontakt inden vare sendes.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.