Baggrund og inspiration.

Med en baggrund som Teknisk designer, har jeg gennem en årrække arbejdet med design og produktion, hos et større inventar snedkeri nær Århus.

Arbejdsopgaverne har været alsidige, men altid med kvalitet og godt design, som udgangspunkt. En af vore kerneområder var Køkkensnedkeren, som laver noget af det mest sublime man kan erhverve sig inden for køkkener, første klasses komponenter og finér med åretegning i forløb.

Forkærligheden for smukt design, gode materialer, samt en inovativ tilgang, hvor Design og funktion går op den højere enhed, har altid været et mantra.

Tankerne bag Panelreolen..

Udsprang af idéen om et reolsystem, designet med et stramt og minimalistisk udtryk, hvor design og funktion gik op i en højere enhed..

Systemet skulle kunne “håndtere” lamper, audio udstyr og andet el-teknik vel og mærke med minimalt synlighed, hvor man måttet ønske dette.
Samtidig har det været vigtigt at alle moduler skulle kunne justering, således at montage lethed også var indtægt i systemet.

For at opnå dette har det været vigtigt ikke at “lade mig begrænse” af de standard produkter (beslag mm.) som benyttes i møbelindustrien, dette har resulteret i udpræget brug af specialfremstillede komponenter.

hvor funktion, konfiguration og brugen af standard, men også , har resulteret i et unikt reolsystem. Design og funktion følges af et materialevalg af højeste kvalitet, og hvor det har været vigtigt, at træ emnerne er produceret miljømæssigt og socialt forsvarligt.

Made in Denmark

Alle dele bliver produceret af underleverandører i Danmark og samlet hos en dansk producent inden for møbel- og køkkenindustrien.

Jeg har i startfasen valgt at være med hele vejen, fra salg, produktion og til evt. montage; Min og dermed din garanti for et ordenligt produkt.